Jacobitestoomtrein, The Trossachs NP

Op tijd weggegaan want we moesten op tijd bij het Glenfinnan viaduct zijn om de Jacobite stoomtrein te zien. Natuurlijk heel benieuwd of Harry Potter onderweg was naar Zweinstein. Voor de zekerheid maar even gezwaaid!!

De reis ging verder over de A82, langs het zoveelste Loch en allemaal even mooi. Heel wat plassen met water gezien de afgelopen dagen! Maar we reden ook nog door een schitterend NP, The Trossachs. Wat een kolossen van bergen, werkelijk prachtig!

We kwamen bij Glasgow en omdat we niet dwars door de stad wilden , zijn we via de A737 verder zuidwaarts gereden. Via Irvine naar Kilmarnock naar de A76 waar we als enige gasten op camping Catrine staan. Morgen weer verder!

Reacties

Reacties

Helmi

Wat heerlijk te lezen wat jullie al gedaan hebben....echt genieten...
Wat is t toch heerlijk om zo rond te toeren...
Wij nu 3 weken onderweg en nu alle tijd om jullie verslag te lezen...het regent hier pijpenstelen....we zouden de bergen in...maar dat is onverantwoord met die rukwinden...
Dus nu net aangekomen op stadscamping in Lagos..hier gaan we ons wel vermaken...
Jullie nog heel veel plezier en we reizen met jullie mee...knuffels van ons

Nelleke

Jullie gaan ook lekker heb ik gelezen. Ben ook net begonnen aan jullie verhalen, wat heerlijk. En zeker fijn om zo rond te trekken. Knuffels van ons

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!