Dartmoor NP

Vanochtend op tijd op pad want er was voor vanmiddag veel regen voorspeld. Vanuit Tavistock meteen de weg naar het oosten genomen waardoor we vrijwel meteen in het Dartmoor NP kwamen en het was meteen mooi! Vooral het gedeelte waar het gebied van de dieren is vonden we heel mooi. We kwamen de Dartmoor ponys, schapen en koeien overal tegen dus ook gewoon op de weg. Heel bijzonder en leuk! Ook de gevangenis, Dartmoor prison, gebouwd tussen 1806 en 1809 was indrukwekkend. Deze gevangenis werd veel gebruikt voor films en series. Daarna bij de Two Bridges bij het gelijknamige hotel sjiek koffie gedronken, gezeten op chesterfield banken. Ook hingen er veel klokken en was het prachtig ingericht.

Uiteindelijk kwamen we uit op de A380 en gingen we in de stromende regen richting Exeter waar we even buiten stad op onze mooie camping kwamen. En eindelijk eentje met goed wifi!

Reacties

Reacties

Dieneke en Trienco

Gevaarlijk hoor met al die "wilde" beesten daar! Maar jullie hebben het overleefd. En waar is het gebak bij de koffie in die chique tent?

Nelleke

Gebak konden we daar niet meer betalen???

Helmi

Wat een belevenissen....net weer gelezen...jullie maken een pracht reis..
al veel km gemaakt..
Wij net terug ...lekker nagenieten...
We hebben elkaar straks een hoop te vertellen....liefs van ons..

Nelleke

??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!